3Cinno LED Aydınlatma Projesi --- NISSAN Oto Bayii için özel LED Tabela

- Oct 24, 2017-

5.jpg



3Cinno, marka imajınızı ve tecrübenizi arttırmak için çabalıyor!


1.jpg



12.jpg

Müşteri, bize 0.6m çapında bir numune gönderdi ve istedikleri ürün numuneden çok daha büyük, en uzun 1.6m. Ancak en başta CAD boyutumuz yok, bu nedenle mühendisimiz bir çizim yapmaya başlıyor.





7.jpg




8.jpg



Galvanizleme, büyüklüğünden dolayı zorlaşıyordu, piyasadaki fabrikaların çoğu bu tür büyük boyutlu ürünlerin galvanize edilemediğinden, ürün kalıbını elektrolitik olarak ayrı ayrı üç parçadan oluşuyordu. Ürün kalıbı elektroliz işlemi nihayet iki kez elektrolizden sonra tamamlandı.






11.JPG




Biz özel LED PCB board ve ürün kalıp aynı zamanda, tüm PCB tahta 10 fan şeklinde PCB panoları, 4 düzensiz PCB panoları, 4small dikdörtgen PCB panoları ve 2 büyük dikdörtgen PCB panoları oluşur.








9.jpg


Kalıp ve PCB'nin tamamlanmasından sonra teslimatın test edilmesi ve düzenlenmesi



Proje Efektleri:

10.jpg


3Cinno, özelleştirilebilir LED ürünlerinin yenilenmesi konusunda uzmanlaşmış ve müşterilerinin ihtiyaçlarına daha iyi hizmet verebilmek için mükemmel bir servis sunmaktadır.

Yenilikçi ve profesyonel LED tedarikçisi 3Cinno, tüm eğlence pazarlarındaki LED üretim şirketleri için yaratıcı, ilham verici ve özelleştirilebilir LED ürünleri sunmaktadır. Entegrasyon servisimizde sizinle aynı hedefi paylaşan özelleştirmeyi vurguluyoruz: LED ekran ve LED aydınlatmayı özel kılmak için. LED ekran departmanı ve LED aydınlatma departmanı, eğlence LED endüstrisinde on yıllık tecrübesi ile yüksek profesyonel standartta size hizmet etmek için birlikte çalışır. Projenizin kapsamı ne olursa olsun, bir satış öncesi, esnasında ve sonrasında sorunsuz bir destek vardır. Bir şey ters giderse bile, uzun sürmez.

3Cinno LED ekran veya aydınlatma hakkında daha fazla bilgi için www.3Cinno.com adresindeki 3Cinno adresini ziyaret edin .

Özel LED çözüm, etkileyici BRAND deneyimlerini üretir!

Bizimle iletişime geçin: color-facebook-48.png color-linkedin-48.png color-youtube-48.png


Bir çift:3Cinno LED Aydınlatma Projesi --- Adidas Mağaza Dekorasyonu için DMX Sert Strip & DMX Esnek Şerit Sonraki:3Cinno LED Aydınlatma Projesi --- LED Flexi Mesh Sahne Aydınlatması için